• 1-2 dages levering
  • Kunderne elsker os
  • Gratis levering over Kr. 599,-
  • Fragt kun kr. 49,-
  • 14 dages returret
DrengePigerKundeserviceUdsalg!NyhederBestsellerEkstra NedsatPersondatapolitik
Fashion til børn i alle aldre

Nyheder Gode tilbud Bestsellere Vi anbefaler

Mine ordrer Mine favoritter


Betingelser

Bestilling:

På geton.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er i danske kroner og incl. 25% moms. Priserne er dagspriser. Når du handler med geton.dk indgås aftaler på dansk. Det er muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Alle varer er som udgangspunkt på lager, med mindre andet tydeligt fremgår. Når din bestilling er gennemført, vil der automatisk komme en mail med en ordrebekræftelse på, hvad du har bestilt. Ordrebekræftelsen kan alene bruges som bekræftelse på, at vi har modtaget din ordre. Skulle din ønskede bestilling mod forventning ikke kunne sendes, henvender vi os naturligvis hurtigst muligt til dig. Vi kan ikke garantere at varen ved levering har nøjagtig samme farve som i netbutikken, da farven afhænger af din computerskærms indstillinger.

Betaling:

Betalingen for den/de bestilte varer trækkes først, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Det er fuldstændig sikkert, at anvende betalingskort, da oplysningerne sendes krypteret til Nets og alle oplysninger, som geton.dk modtager vil blive behandlet fortroligt. Foregår med følgende betalingskort: - Dankort - Visa - Visa/Dankort - Visa Electron - Mastercard - Maestro Fragt: Ved køb på geton.dk tages der et fragtgebyr såfremt der ikke tilbydes gratis fragt. Fragtgebyret fremgår ved beløb alt efter hvilken fragt levering der vælges på den enkelte ordre. Såfremt der tilbydes gratis fragt fremgår dette både ved reklame på shoppen samt ved valg af fragtlevering når der tjekkes ud på sidste side. Alle fragtpriser oplyses inkl. moms.

Levering:

Alle pakker sendes hovedsaligt med GLS, når vi bruger Post Danmark er det udelukkende til privat omdeling. Vi sender alle hverdage (mandag til fredag). Leveringstiden er 1-3 dage Vi leverer kun til Danmark. Force Majeure - ved vejrproblemer eller leveringsvanskeligheder fra leverandørers side fritages geton.dk fra ansvar, da geton.dk ikke har kontrol over disse omstændigheder. Kunden kan vælge at vente eller få tilbagebetalt det fulde beløb. Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret): Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på geton.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Betingelser for emballage og varens stand, når du sender den tilbage: Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde det vil sige med mærker, hangtags, eventuelt emballage o.s.v.. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Det vil sige ubrugt og med intakte labels/plombering og prismærke. Varen må dog gerne undersøges, ligesom man ville gøre det i en almindelig fysisk butik. Hvis leverandør labels eller andre mærker er fjernet fra varen, opfylder varen ikke kravet om samme stand og mængde, og vi kan derfor ikke tage varen retur ej heller tilbagebetale det fulde beløb. Er betingelser ikke opfyldt, forbeholder vi os retten til at returnere varen til dig. Vil man fortryde, fx fordi varen ikke lever op til ens forventninger, skal man sende den retur indenfor 14 dage efter man har reklameret, og man skal udfylde den medsendte returseddel, så vi ved, om man ønsker pengene retur eller varen ombyttet. Man betaler selv for hele returfragten. Hvis du fortryder dit køb, så skal alle varerne sendes retur til: geton.dk c/o Online 24/7 IVS,Herstedvang 7C, 2 sal - 2620 Albertslund Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Vi modtager varer retur med både GLS og Post Danmark men returvaren skal være sendt som erhvervspakke med omdeling. Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os eksl. eventuel fragt, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Man skal beregne 2-10 bankdage, inden man kan se pengene på sin konto. Hvad skal jeg sende med tilbage?: Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Oplysning om klagemuligheder En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse post@online247.dk.

Reklamationsret:

Modtager du en vare, som har en fejl eller mangel, skal du henvende dig på e-mail; post@online247.dk , så vi hurtigst muligt kan tage stilling til, hvad der skal ske med varen. Du har som forbruger altid en reklamationsret på 2 år - dvs. retten til at reklamere (klage) over fejl og mangler ved varen. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Hvor hurtigt skal jeg reklamere?: Reklamationer skal ske inden for "rimelig tid", efter at du har opdaget manglen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Returnering:

Varen sendes til: Geton.dk c/o Online 24/7 IVS, Herstedvang 7C, 2 sal - Nr. 36 Vi har brug for følgende information når du sender varen til os: Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Dette letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger (gælder kun ved reklamation - ved fortrydelse betaler man selv returfragten).

Personpolitik:

For at du kan indgå aftale med os på geton.dk har vi brug for følgende oplysninger: - Navn - Adresse - Telefonnummer - Email adresse Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos geton.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Kun betroede medarbejdere hos geton.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Al kommunikation mellem DanDomain Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles. Ligeledes krypteres data der sendes mellem DanDomain Betalingssystem og PBS's betalingsserver. Oplysninger afgivet til geton.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølgsomme oplysninger. Som registreret hos geton.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til geton.dk via e-mail post@online247.dk. Cookies: På geton.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik:

Vi bruger en logstatistik på geton.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades m.v. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere geton.dk

  • 1-2 dages levering
  • Kunderne elsker os
  • Gratis levering over Kr. 599,-
  • Fragt kun kr. 49,-
  • 14 dages returret
DrengePigerKundeserviceUdsalg!NyhederBestsellerEkstra NedsatPersondatapolitik
X


0 Vare(r) 
Samlet indkøb 0,00 DKK

Gå til kassen

Ret i kurven

DIT INDHOLD